Ons verhaal

Een echt familiebedrijf

Ruim 100 jaar kennis

Wij zijn een echt familiebedrijf dat is opgericht begin 1900 door Simon Barendregt (geb. 1885). De exacte datum is niet bekend, vanwege het bombardement op Rotterdam aan het begin van de Tweede Wereldoorlog. Dit archief is toen verloren gegaan. Inmiddels worden we alweer gerund door de 4e generatie. Sinds 1953 zijn wij gevestigd aan de Essendijk in Rhoon waardoor wij veel historische kennis van de omgeving hebben. Wij werken met 15 gemotiveerde medewerkers, waarvan een aantal al meer dan 40 jaar hun ervaring, inzet en betrokkenheid heeft getoond. Wij investeren in jonge gedreven krachten, die enthousiast zijn voor het vak. Als erkend werk-leerbedrijf hebben wij regelmatig stagiairs en medewerkers die met een frisse blik naar ons en onze werkzaamheden kijken.

Vier generaties ambacht

Ariën Barendregt is samen met zijn vader Cees en diens broer Simon, eigenaar. Waar op de achtergrond Simon en Cees Barendregt vanuit de derde generatie nog aanwezig zijn met kennis en ervaring, is de vierde generatie met Ariën vooral het gezicht bij klantcontacten, offertes en aansturing van de werken. Petra, de vrouw van Ariën, regelt de administratie. Zij factureert het werk, betaalt de crediteuren en zorgt voor de tijdige verloning van onze medewerkers. De kleinschaligheid, diversiteit van het werk en het familiegevoel maken dat mensen graag en lang bij ons werken. Gebr. Barendregt is aangesloten bij de Bouw-CAO, die een vast en uniform vangnet biedt. Bij elke opdracht kiezen we de optimale mix van kwaliteit duurzaamheid en prijs.

Hecht familiegevoel

Binnen Gebr. Barendregt ervaren wij nog elke dag een echt familiegevoel. Met ons hechte team zijn we groot genoeg voor stevige klussen, maar klein genoeg om flexibel te zijn en maatwerk te leveren. Onze medewerkers werken in de regel in koppels. Ze zijn zelfredzaam en kunnen daardoor goed autonoom werken. Onverwachte problemen of tegenslag kunnen zij vrijwel altijd zelfstandig oplossen. Dit maakt Gebr. Barendregt tot een fijne partner die luistert naar klanten en wensen vakkundig weet om te zetten in oplossingen. Hierdoor weten wij met onze opdrachtgevers langdurige relaties op te bouwen. Dit vinden wij belangrijk want juist hierdoor voelen we ons extra gewaardeerd in onze dienstverlening.

Wat drijft ons?

De overtuiging dat kwaliteit geen kostenpost is, maar over de levensduur van het werk meerwaarde levert. De hoge kwaliteit van onze oplossingen en materialen, zorgen hier voor. Deze visie maakt ons werk over de levensduur uiteindelijk voordeliger. De vele tevreden klanten zijn onze beste beloning!

Onze werkwijze

Goed luisteren

Bij ons begint een project al vóór de opdracht. Wij beginnen met een bezoek op locatie. Hoe is de situatie, wat zijn de omgevingsfactoren en hoe veroorzaken we zo min mogelijk overlast voor uw dagelijkse werkzaamheden? We luisteren niet alleen naar uw eisen, maar durven ook advies te geven wanneer zaken slimmer of voordeliger kunnen.

Duidelijk plan

Wij maken vervolgens een analyse en stappenplan in chronologische volgorde. Op basis van die informatie maken we een offerte die dus altijd project-specifiek is opgebouwd. Ook dat is maatwerk. Het grote voordeel van deze werkwijze is dat de aanbieding meteen het projectplan is. Wij kunnen na uw opdracht direct de voorbereidingen gaan treffen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Dan onze ‘kwaliteit’. Maar al te vaak een holle kreet. Niet voor ons. Wij verwerken bijvoorbeeld alleen hoogwaardige producten met een lange levensduur. We zetten de juiste mensen op een klus en werken met goede gereedschappen en machines. Voor ons betekent kwaliteit ook ‘duurzaam werken’, met een optimale balans tussen mens, techniek en omgeving.

Meer over ons kwaliteitsbewustzijn