Onze diensten

Hoe staan onze klanten centraal?

Onze dienstverlening richt zich op gemeenten en bedrijven. Wij zijn goed in onderhoud van bestratingen binnen de bebouwde kom en de aanleg van duurzame rioleringen. Maar we zorgen ook voor mooie drainage-oplossingen. Bovendien verzorgen wij het onderhoud van uw infrastructuur, voor een langere levensduur.

Gebr. Barendregt heeft in de loop der jaren een brede expertise opgebouwd. Ons werk is niet het herhalen van een ooit geleerd kunstje. Wij hebben onze aanpak en technieken steeds verder verbeterd. Het is niet voor niets dat wij met onze klanten vaak al een lange samenwerking hebben. Daar zijn we trots op.

Onze vaste opdrachtgevers schromen niet om hun (niet alledaagse) vraagstukken met ons te delen. Hoewel deze soms niet eens gerelateerd zijn aan onze vaste activiteiten, geven wij hierop wel onze mening en visie. Daardoor buigen vraagstukken en problemen om in uitvoerbare uitdagingen. Deze gaan wij graag met hen en u aan!’

Grond-, weg en waterbouwkundige werken. Ook binnen Burger- en Utiliteitsbouw

Waar kan Gebr. Barendregt u allemaal mee van dienst zijn?

Bestrating en riolering

Wij zijn sterk in bestratingen, bijvoorbeeld voor kades en opstelterreinen. Denk hierbij aan vrachtterminals. Wij doen dit ook voor de rijwegen en trottoirs binnen de bebouwde kom van gemeenten. Door zwaar verkeer komen regelmatig verzakkingen en schades voor. Deze herstellen we keurig in de originele situatie, waardoor de infrastructuur weer jaren meekan.

Een ander specialisme is het ontwerpen en aanleggen van rioleringen. Maar ook rioolrenovaties. Gebr. Barendregt wordt ingezet voor alle werkzaamheden van hoofd- tot huisaansluiting.

Grondwerk en drainage

Wilt u een bouwput ontgraven hebben? Wij kunnen u perfect van dienst zijn. Infrastructuur die onder de grond ligt, heeft niet het eeuwige leven en is regelmatig onderhevig aan slijtage of beschadigingen. Wij maken proefsleuven, zodat onderzoek gemakkelijk kan plaatsvinden. Ook zijn we gemeenten behulpzaam bij het ontgraven van watergangen.

Extreem weer komt steeds vaker voor. Met wateroverlast tot gevolg. Wij maken drainages voor openbare omgevingen, maar bijvoorbeeld ook voor Verenigingen Van Eigenaren (VVE's).

Beschoeiingen

Beschoeiingen zijn een vak apart. De omgeving stelt hoge eisen aan het materiaal. Een beschoeiing moet waterdicht zijn en diep genoeg verankerd in de bodem om te voorkomen dat het oppervlaktewater er een weg onderdoor vindt. Er meren zeeschepen tegen af en op de kades werken zware kranen.

Bij Gebr. Barendregt gaan beschoeiingen hand in hand met vakkundig grondwerk. Ook onderhoud aan kadewerken valt hieronder. Werken op de rand van land en water zit in onze genen die zijn doorgegeven via onze opa (en vader) Arie Barendregt Sr., die veel werkte voor het Waterschap.

Bij Gebr. Barendregt betekent "afspraak" ook echt "afspraak!"

Asfalt- en betonwerken

Nederland is traditioneel een asfaltland. U kunt hiervoor prima terecht bij Gebr. Barendregt. In combinatie met onze asfalteur, treffen wij alle voorbereidingen. Hierna maken zij alles mooi zwart.

Ook voor specialistische, kleinschalige betonwerken, bent u bij Gebr. Barendregt aan het goede adres. Denk hierbij aan betonpoeren voor portalen, kiosken en andersoortige units. Maar ook het aanleggen van fundaties voor bruggen, landhoofden en kunstwerken valt hieronder.

Bruggen

Gebr. Barendregt is gespecialiseerd in voetbruggen, fietsbruggen en parkbruggen. Deze moeten tegenwoordig steeds harmonieuzer geïntegreerd worden in de omgeving. Maar een brug moet ook lang meegaan en al die tijd blijven voldoen aan de functionaliteiten die de gebruikers ervan mogen verwachten. Dit stelt hoge eisen aan ontwerp, materiaalkeuze en onderhoud.

Voor advies, monitoring en onderhoud heeft Gebr. Barendregt bewezen een betrouwbare partner te zijn.

Onderhoud

Goed onderhoud van bedrijfsterreinen en openbare ruimten is belangrijk voor een langere levensduur ervan. Bovendien is het voor publiek en bezoekers fijn als alles er fris en verzorgd uitziet. Wij doen voor gemeenten dan ook al vele jaren onderhoud aan bruggen en fietsbruggen. Vervanging ervan regelen we zelfs geheel in eigen beheer voor onze opdrachtgevers.

Weten hoe onze dienstverlening uw organisatie meerwaarde oplevert? Maak dan eens vrijblijvend kennis met ons.

Maak kennis met ons