Duurzaam ondernemen

Kwaliteit van materialen

Hoogwaardige producten kosten iets meer. Dit komt door de certificering van materialen, de rapportages, garanties en milieueisen bij de productie ervan. Daar krijg je een product voor terug waarvan je zeker weet dat het een langere levensduur heeft en waarvoor zo min mogelijk natuurlijke hulpbronnen zijn gebruikt.

Goed gereedschap...

Door te kiezen voor de juiste machines en gereedschappen, wordt het werk lichter en de doorloop korter. Ook hier kijken wij bij aanschaf naar de effecten van de inzet ervan op het milieu. Hoe hoog ligt het verbruik? Is er een electrische variant beschikbaar? Is ons materiaal tijdig gekeurd? Hoe is de recycling geregeld? Hoe presteert de leverancier ten opzichte van anderen?

Kwaliteit en duurzaamheid gaan bij ons samen.

VCA voor veiligheid

Al onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA-certificaat voor bewust en veilig werken. Een belangrijk certificaat waarop we periodiek worden beoordeeld door een gespecialiseerd en geautoriseerd bureau.

Met alle kennis en kunde die wij in huis hebben, kunnen we kwaliteit goed beoordelen. Maar er is ook behoefte aan externe toetsing. Er zijn verschillende certificaten en organisaties die deze uitgeven en bewaken. Voor ons is het belangrijk om te kiezen uit certificeringen die bij ons passen en die ons verder helpen.

Duurzaamheid

Er bestaan verschillende labels om maatregelen voor duurzaamheid te beheersen. Voor een kleiner en flexibel bedrijf als het onze, zochten we een manier die niet de nadruk legde op een veelheid aan extra processen en checklists. Wij wilden een set maatregelen waarmee je direct effect bereikt.

Daarom werken we met de Milieubarometer. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk, online monitoringsinstrument waarmee je je CO2-voetafdruk berekent en maatregelen kunt bijhouden. De Milieubarometer past goed bij onze manier van werken en onze visie op verantwoord ondernemen.

Het ├ęchte MVO zit in je

Maatschappelijk verantwoord ondernemen doen wij elke dag. Daarom zijn we bijvoorbeeld graag in de regio werkzaam. Wij zijn dienstbaar voor omliggende gemeenten, zorginstellingen en bedrijven. Met korte reistijden en weinig kilometers.

Zo dragen we elke dag verantwoording voor het onderhoud van onze werk- en bedrijfslocatie. Deze is namelijk gelegen middenin eeuwenoude polders. Dit alles koesteren we met veel passie. Wij gebruiken onze grondstoffen altijd heel zorgvuldig. Gewoon, omdat we dit alles volstrekt normaal vinden. Zoals klei die gebakken wordt veelal rood verkleurt, vindt u dit terug in het straatwerk van ons logo.

Maak kennis met ons!