Duurzaam ondernemen

Kwaliteit van materialen

Hoogwaardige producten kosten iets meer. Dit komt door de certificering van materialen, de rapportages, garanties en milieueisen bij de productie ervan. Daar krijg je een product voor terug waarvan je zeker weet dat het een langere levensduur heeft en waarvoor zo min mogelijk natuurlijke hulpbronnen zijn gebruikt.

Goed gereedschap...

Door te kiezen voor de juiste machines en gereedschappen, wordt het werk lichter en de doorloop korter. Ook hier kijken wij bij aanschaf naar de effecten van de inzet ervan op het milieu. Hoe hoog ligt het verbruik? Is er een electrische variant beschikbaar? Is ons materiaal tijdig gekeurd? Hoe is de recycling geregeld? Hoe presteert de leverancier ten opzichte van anderen?

Kwaliteit en duurzaamheid gaan bij ons samen.

VCA voor veiligheid

Al onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA-certificaat voor bewust en veilig werken. Een belangrijk certificaat waarop we periodiek worden beoordeeld door een gespecialiseerd en geautoriseerd bureau.

Met alle kennis en kunde die wij in huis hebben, kunnen we kwaliteit goed beoordelen. Maar er is ook behoefte aan externe toetsing. Er zijn verschillende certificaten en organisaties die deze uitgeven en bewaken. Voor ons is het belangrijk om te kiezen uit certificeringen die bij ons passen en die ons verder helpen.

Écht MVO zit in je

Maatschappelijk verantwoord ondernemen doen wij elke dag. Daarom zijn we bijvoorbeeld graag in de regio werkzaam voor gemeenten, zorginstellingen en bedrijven. Met korte reistijden en weinig kilometers.

Die zorg hebben we ook voor onze bedrijfslocatie, gelegen middenin eeuwenoude polders. Deze koesteren we met veel passie. Wij gebruiken onze grondstoffen altijd zorgvuldig. Gewoon, omdat we dat heel normaal vinden. Zoals klei die gebakken wordt veelal rood verkleurt, vindt u dit terug in het straatwerk van ons logo.

Maak kennis met ons!