Kennis en ervaring

Ruim 120 jaar ervaring met tevreden klanten

Ruim een eeuw ervaring

Gebr. Barendregt heeft een achtergrondervaring van meer dan 100 jaar in de Zuidhollandse klei van het eiland IJsselmonde. Door die kennis leveren wij onze werken altijd doordacht af. Zo worden met de werkzaamheden bijvoorbeeld altijd de, zo belangrijke, grond- en afwateringsstructuren behouden.

Kostenbewustzijn

Wij focussen sterk op de beheerfase na de oplevering. Het gaat ons er niet om de laagste offerte aan te bieden. Veelal gaat dit ten koste van kwaliteit en levensduur van materialen. Gebr. Barendregt heeft als uitgangspunt om met optimale kosten een hoog rendement te bereiken over een lange levensduur.

Wij bouwen graag aan niet alledaagse klussen. Test ons gerust!

Waar kunt u Gebr. Barendregt zoal voor inzetten?

Kleine(re) klussen

In tegenstelling tot diverse andere aannemingsbedrijven willen wij niet alleen grootschalige projecten uitvoeren. Gebr. Barendregt ontzorgt u ook graag in kleinere onderhoudswerkzaamheden. Hierin kunnen wij u vrijwel altijd maatwerk aanbieden dat past binnen uw beheer- en onderhoudsbudget.

Riool vervangen

Is uw riool aan vervanging toe? Kampt u al een tijd met de ergernissen van een niet goed werkend riool? Wanneer u eens een echt onafhankelijk advies wilt, bel ons dan gerust. Met onze vakbekwame mensen, goede middelen en oplossingen, garanderen wij u weer een forse verlenging van de levensduur.

Bijzondere werken

Heeft u een bouwkundige uitdaging die niet past bij een regulier bouwbedrijf? Bijvoorbeeld een beschoeiing bij tuin of waterkant? Wij hebben ook de expertise die zich onder andere richt op grondwaterproblematiek in kelders, metselwerk aan kerkmuren en werken voor woningbouwverenigingen. Bel ons gerust eens voor overleg!

Maak eens kennis