Vakman GWW

Ben jij de gedreven Vakman GWW die wij zoeken?

Wil je afwisseling en lekker buiten werken?

Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je verder komen op je vakgebied? Dan heeft Gebr. Barendregt voor jou waarschijnlijk een geweldige baan.

We willen ons hechte team graag aanvullen met een gedreven Vakman GWW. Gebr. Barendregt is een compact bedrijf. Als allround Vakman GWW mag je dan ook meewerken binnen ons gehele aanbod van diensten. Bij ons is een dag daarom echt nooit saai.

Wij dragen graag bij aan jouw persoonlijke groei!

Bij ons werken we met respect voor elkaar, onze klanten en de omgeving. We zijn dan ook al vele jaren de vaste GWW-partner van veel gemeenten en bedrijven. En die vraag neemt toe.

Ben jij die allround Vakman GWW en woon je ook nog in de mooie regio van Rhoon? Zoek je afwisseling en wil je een nog betere vakman worden? Dan helpen wij je graag met de verdere groei van jouw ontwikkeling en vakmanschap.

Wat doet de Vakman GWW bij Gebr. Barendregt?

Je houdt je bezig met de complexere werkzaamheden. Denk hierbij aan het vanaf tekening naar richting en hoogte uitzetten van rioleringen, verhardingen en grondwerken. Of je werkt aan het leggen van rioolbuizen, het zelfstandig repareren van wegen of het op diepte en afschot brengen van sleufbodems.

Soms werk je nauw samen met een uitvoerder. Jij bent dan zijn aanspreekpunt en stelt omwonenden gerust wanneer jullie in hun buurt de straat openbreken.

Op het gebied van rioleringen, wegverhardingen en funderingen ga je alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan graafwerkzaamheden, het aansluiten van rioleringen, het opmetselen van putten, het dichten van sleuven en het snoeien van bomen. Tenslotte houd je dagrapporten en werkbonnen bij.

Is deze mooie functie jou op het lijf geschreven? Lees dan hieronder verder wat wij van je vragen en natuurlijk wat wij jou bieden.

Word jij Vakman GWW bij één van de leukste familiebedrijven van Rhoon?

Ben jij die kei die we zoeken? Dan zetten wij daar een fijne werkomgeving tegenover

Wat breng je mee?

 • Een diploma Vakman GWW, niveau 3 of de bereidheid om een ervaringscertificaat te halen. (Gebr. Barendregt is BRL- gecertificeerd, dit is dus een vereiste);
 • Voldoende werkervaring in de GWW-sector;
 • Het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
 • De vaardigheid om vanaf tekeningen en een werkomschrijving, een taak uit te voeren;
 • Je rijbewijs B. Heb je ook E, en/of een heftruckcertificaat dan zijn dit plussen;
 • Een certificaat VCA-basis of de bereidheid dit te halen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij jou?

 • Een arbeidsovereenkomst voor 40 uur per week bij één van de leukste familiebedrijven in Rhoon en omgeving;
 • Een fijne, no-nonsense werkomgeving met toffe collega’s;
 • Een baan waarin je zelfstandig kunt werken en verantwoordelijkheid ook mág dragen;
 • Waardering voor jouw vakmanschap;
 • Prima arbeidsvoorwaarden met o.a. een salaris volgens de CAO bouw en infra, zat vakantiedagen, een pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden;
 • Werk in een mooie omgeving en vanuit een unieke thuisbasis.

Hebben we jouw belangstelling gewekt?

Reageer dan snel op deze leuke functie! Om meteen te solliciteren, mail je jouw motivatie en c.v. via de knop 'Ik solliciteer meteen'.

Heb je eerst nog vragen? Wil je bijvoorbeeld meer over de functie en ons bedrijf weten? Stel jouw vragen dan via de knop 'Ik wil meer weten'.

Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook! Doe dit naar Petra Barendregt - Schuller, op telefoonnummer 010 - 501 56 38