Straatmaker Jouw baan?

Draag jij een steentje bij aan onze nieuwe wegen?

Dan biedt Gebr. Barendregt jou een gave uitdaging

We vinden het in ons land logisch dat er overal fijne wegen liggen. Maar voordat een weg goed ligt, moet er een hoop gebeuren. Zeker in de polders en gemeenten rond Rhoon. De verschillende, vaak zachte, ondergronden vragen om hoge kwaliteit en gedreven vakmanschap. Een mooie uitdaging die om vakkundige straatmakers vraagt.

En helpen we jou om nog beter te worden!

Bij Gebr. Barendregt werken we met respect voor elkaar, onze klanten en voor de omgeving. We zijn dan ook al jaren de vaste GWW-partner van veel gemeenten en bedrijven. En hun vraag neemt toe. Ben jij die kei van een Straatmaker, niveau 3? Zoek je afwisseling en wil jij je verder ontwikkelen? Dan helpen wij je graag groeien in je functie.

Wat doet onze Straatmaker, niveau 3?

Als Straatmaker bij Gebr. Barendregt zorg jij voor straten die er top uitzien. Je mag bij ons lekker zelfstandig aan de slag.

Zo kom je op veel plaatsen in de regio rond Rhoon. Je werkt aan wegen, pleinen, kruisingen en stoepen. Je legt nieuwe bestratingen aan of repareert deze. Ook bestraat je wegen, stoepen en terreinen opnieuw. Als ervaren straatmaker op niveau 3 zet je daarbij ook hoogtes, stellen, banden en kolken uit en plaats je straatpotten en putranden.

Je draait je hand niet om voor grondwerk, rioleringswerk en sierbestratingen. Dit is meteen het fijne van een wat kleiner bedrijf: je mag veel verschillend werk doen. Dat is niet alleen afwisselend en dus leuk, maar het maakt je ook een nog betere vakman.

Meestal werk je in een team van twee collega's aan een klus. Dan is het belangrijk dat je lekker kunt samenwerken. Lijkt dit je wat? Lees dan hieronder wat we vragen en natuurlijk wat we jou bieden.

Word Straatmaker bij één van de leukste familiebedrijven van Rhoon

Ben jij die kei die we zoeken? Dan zetten wij daar een fijne werkomgeving tegenover

Wat breng je mee?

 • Een diploma Straatmaker niveau 3;
 • Veel motivatie en doorzettingsvermogen;
 • Jouw gedrevenheid om de klant altijd tevreden te willen stellen;
 • De wil om verantwoordelijkheid te nemen voor de kwaliteit van je werk;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

 • Een arbeidsovereenkomst voor 40 uur per week bij één van de leukste familiebedrijven in Rhoon en omgeving;
 • Een fijne, no-nonsense werkomgeving met toffe collega’s;
 • Een baan waarin je zelfstandig mag werken;
 • Waardering voor jouw vakmanschap;
 • Prima arbeidsvoorwaarden met o.a. een salaris volgens de CAO bouw en infra, zat vakantiedagen, een pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden.

Zie jij dit helemaal zitten?

Reageer dan snel op deze leuke functie! Om meteen te solliciteren, mail je jouw motivatie en c.v. via de knop 'Ik solliciteer meteen'.

Heb je eerst nog vragen? Wil je bijvoorbeeld meer over de functie en ons bedrijf weten? Stel jouw vragen dan via de knop 'Ik wil meer weten'.

Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook! Doe dit naar Petra Barendregt - Schuller, op telefoonnummer 010 - 501 56 38