Straatmaker Jouw baan?

Draag jij een steentje bij aan onze nieuwe wegen?

Dan biedt Gebr. Barendregt jou een gave uitdaging

We vinden het in ons land logisch dat er overal fijne wegen liggen. Maar voordat een weg goed ligt, moet er een hoop gebeuren. Zeker in de polders en gemeenten rond Rhoon. De verschillende, vaak zachte, ondergronden vragen om hoge kwaliteit en gedreven vakmanschap. Een mooie uitdaging die om vakkundige straatmakers vraagt.

En helpen we jou om nog beter te worden!

Bij Gebr. Barendregt werken we met respect voor elkaar, onze klanten en voor de omgeving. We zijn dan ook al jaren de vaste GWW-partner van veel gemeenten en bedrijven. En hun vraag neemt toe. Ben jij die kei van een Straatmaker, niveau 3? Zoek je afwisseling en wil jij je verder ontwikkelen? Dan helpen wij je graag groeien in je functie.

Wat doet onze Straatmaker, niveau 3?

Als Straatmaker bij Gebr. Barendregt zorg jij voor straten die er top uitzien. Je mag bij ons lekker zelfstandig aan de slag.

Zo kom je op veel plaatsen in de regio rond Rhoon. Jouw werkdag is elke dag anders en dit zou een dag kunnen zijn:

Eerst haal je een collega op. Door naar de zaak voor werkoverleg bij een kop loeihete koffie. Dan ben je klaar om op pad te gaan.

Lachend stap je met je maat in richting een nieuw werk in de regio. Je legt nieuwe bestratingen aan of repareert ze. De ene dag gaat het om een weg, maar net zo makkelijk werk je aan een plein, kruising of heel bedrijfsterrein.

Als ervaren straatmaker op niveau 3 zet je daarbij ook hoogtes, stellen, banden en kolken uit en plaats je straatpotten en putranden.

Jij draait je hand niet om voor grondwerk, rioleringswerk en sierbestratingen.

Je hebt een brede interesse en wil elke dag blijven leren. Grondwerk, rioleringswerk, bestratingen, jij geniet ervan. Geen dag is saai! Deze afwisseling vind je alleen bij een kleinere aannemer en is precies wat je zoekt.

Meestal werk je in een team van twee collega's aan een klus. Dan is het belangrijk dat je lekker kunt samenwerken. Lijkt dit je wat? Lees dan hieronder wat we vragen en natuurlijk wat we jou bieden.

Word Straatmaker bij één van de leukste familiebedrijven van Rhoon

Ben jij die kei die we zoeken? Dan zetten wij daar een fijne werkomgeving tegenover

Wat breng je mee?

  • Een diploma Straatmaker niveau 3 of aantoonbare ervaring in het werk;
  • Elke dag een zonnig humeur en je doorzettingsvermogen;
  • De wil om kwaliteit te leveren aan onze klanten;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

  • Een arbeidsovereenkomst voor 40 uur per week;
  • Een fijne, no-nonsense werkomgeving, waarin we je vakmanschap waarderen;
  • Een baan waarin je zelfstandig mag werken;
  • Prima arbeidsvoorwaarden met o.a. een salaris volgens de CAO bouw en infra, zat vakantiedagen, een pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden.

Zie jij dit helemaal zitten?

Reageer dan snel op deze leuke functie! Om meteen te solliciteren, mail je jouw motivatie en c.v. via de knop 'Ik solliciteer meteen'.

Heb je eerst nog vragen? Wil je bijvoorbeeld meer over de functie en ons bedrijf weten? Stel jouw vragen dan via de knop 'Ik wil meer weten'.

Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook! Doe dit naar Petra Barendregt - Schuller, op telefoonnummer 010 - 501 56 38 of vraag naar Ariën Barendregt.