Werken en leren?

Wil jij een kei worden in grond-, weg- en waterbouw? En dit graag leren in de praktijk?

Kom dan leren en met ervaren collega's werken aan gave projecten!

Word jij ook blij van strak aangelegde rotondes of ander bestratingswerk? Zie je voor jezelf al helemaal een toekomst binnen de grond-, weg- en waterbouw? Zijn hele dagen in een schoollokaal ook niks voor jou?

Denk dan eens aan een gave leer-werkplek. Binnen de infra en GWW-sector leer je verreweg het meeste door zelf mee te doen. En te leren! Van ervaren collega's die het geweldig vinden om enthousiaste nieuwkomers alles over hun mooie vak te vertellen.

Voor vakmensen die wat met hun handen kunnen, zal de arbeidsmarkt alleen maar beter worden. Nederland heeft een hoogwaardige infrastructuur. En in ons dichtbevolkte landje zal de behoefte hieraan steeds groter worden.

Dan helpen wij mee aan jouw vakkennis en ontwikkeling!

Op verschillende locaties in de regio rond Rhoon ga je met ons aan de slag en help je mee aan rijwegen, pleinen, kruisingen en stoepen. We leren je over bestratingswerk, riolering- en grondwerken en natuurlijk alles wat nog meer binnen onze diensten valt.

Bij Gebr. Barendregt werken we met respect en aandacht voor elkaar, onze klanten en voor de omgeving. We zijn dan ook al vele jaren de vaste GWW-partner van veel gemeenten, bedrijven en particuliere woningcomplexen. En hun vraag neemt toe.

Wil jij dit mooie vak leren binnen een klein en hecht team? Kom je graag buiten en hou je van werken met je handen? Ben je ook nog enthousiast en gedreven om nieuwe dingen te leren? Kom dan werken en leren bij Gebr. Barendregt!

Kom jij werken en leren bij één van de leukste familiebedrijven van Rhoon?

Zie jij dit ook helemaal zitten?

Zoek je een uitdagende leerplek, waarbij je ook nog kans maakt op een vaste baan? Mail ons dan snel je motivatie en informatie over jezelf en eventuele opleidingen. Dit doe je via de knop 'Ik wil werken en leren!'

Heb je eerst nog vragen? Wil je bijvoorbeeld meer weten over werken en leren bij Gebr. Barendregt? Stel dan jouw vragen via de knop 'Ik wil meer weten'.

Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook! Doe dit naar Petra Barendregt - Schuller op telefoonnummer 010 - 501 56 38